Laatste schooldag

Afgelopen vrijdag (14 feb) was Olivier laatste schooldag op de regenboog. Na de voorjaarsvakantie zal Olivier naar de Mytylschool in Utrecht gaan. We wisten dat het een emotionele dag zou worden en dat was het. Maar we hebben er ook als gezin enorm van genoten. Het thema van de dag was regenboog. Alle kinderen in de kleurtjes en op naar school. Olivier had er enorm veel zin in. Hij lijkt soms een film ster als je het plein op loopt. Iedereen zegt, ‘he Olivier’ en hij krijgt heel veel aandacht (knuffels, high fives, etc.). Er was taart, er werden spelletjes gedaan, Olivier kreeg veel cadeautjes en uiteindelijk kwam Elly (van Rikkert) liedjes zingen. Dit was erg bijzonder met liedjes als ‘als ik kon gaf ik vleugels aan jou’,  ‘kauwgomballenboom’ en ‘Jezus is de goede herder’. Olivier ging het laatste liedje proberen mee te zingen. Daarna hebben we nog gelachen met het knallen van ballonnen en kregen we van de juf nog een aantal cadeautjes. We hebben een mooie portrettekening van Olivier gezicht gekregen en een wensen doosje van alle klasgenootjes.

Al met al weer een mega ontroerende dag. Mega veel emoties. De laatste keer dat ons Oliviertje naar zijn zo geliefde school ging. Geen juf Jeannet, Tiesje en anderen. Geen ‘he Olivier’ als je het plein op loopt. Vanaf nu elke dag op en neer naar Utrecht, vanaf nu is Olivier niet meer school beroemd maar gewoon het ‘normale’ Oliviertje.

We zijn super blij dat zijn laatste dag is vastgelegd op zo veel foto’s en door Matthias de Smit in een mooie film (de tranen zijn hieruit geknipt, die houden we voor onszelf):

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s