Oud en nieuw

Afgelopen jaar is voor ons als gezin een intensief jaar geweest. De tijd is voorbij gevlogen en er is veel gebeurd. Maar dankzij de steun van vele mensen zijn we het jaar doorgekomen. Een jaar wat begon met veel onzekerheden. Precies een jaar geleden wisten we nog niet goed wat de ziekte van Olivier voor ons zou brengen. Precies een jaar geleden hadden we een huis gekocht zonder dat we wisten hoe we het woonbaar gingen krijgen. Precies een jaar geleden stonden we voor enorme financiële uitdaging. Precies een jaar geleden wisten we dat het een enorm moeilijk jaar zou worden, voor ons maar ook voor Julian en Fleur. Precies een jaar geleden moesten we kijken naar een nieuwe school voor Olivier. Precies een jaar geleden werd de zorg voor Olivier te zwaar en zijn we gestart met kinderthuiszorg. Precies een jaar geleden wisten we niet hoe en op welke manier we weer aan het werk zouden kunnen. Precies een jaar geleden hebben we tegen God gezegd dat we dit niet op eigen kracht konden dragen. Precies een jaar geleden.

Niet wetende dat we zoveel steun zouden krijgen uit zoveel hoeken. Terugkijkende is het een wonder hoe we het leven nu leven en beleven. En jij hebt daar een aandeel in. Enorm bedankt!

Onzeker gaan we het jaar 2015 in. Hoe zitten we erbij aan het einde van 2015? Maar één ding weten we zeker; de steun die we het afgelopen jaar hebben ontvangen geeft ons hoop en moed voor komend jaar.

[Heb jij je adres al bij ons achtergelaten? Bedankt! Nog niet? Help ons en doe dit op  https://jesseolivier.wordpress.com]

Wil je nog een mooie foto van Olivier zien? Klik op de link. Foto is uit september (3 maanden terug)

_MG_3432

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s