Verdrietig nieuws

Op vrijdag 2 december 2016 is onze zoon Olivier overleden als gevolg van de stofwisselingsziekte MLD. Olivier is 8 jaar geworden. In zijn 4e levensjaar werd de ziekte actief en in zijn 5e jaar is de diagnose gesteld.

De ziekte heeft zijn leven getekend maar wij herinneringen hem ook als een vrolijk, ondeugend en gevoelig jongetje die heel veel wilde logeren en herrie maken. Olivier zat op een normale basisschool, zat op Judo en op zwemles voordat de ziekte actief werd. Olivier heeft altijd een enorm doorzettingsvermogen gehad en heeft nooit geklaagd over de gevolgen van zijn ziekte.

Olivier is uiteindelijk vredig gestorven in de armen van zijn moeder, omringt door vader, broer en zusje. We zijn intens verdrietig dat we ons lieve mannetje moeten missen. We hebben heel hard voor hem gewerkt en het was elk uur waard. Olivier is in de hemel, daar is hij zoals hij bedoeld is. Deze week staat in het teken van herinneren, herdenken en begraven. Op ons blog is de rouwkaart in te zien. https://jesseolivier.wordpress.com

olivier_portret-digitaalolivier_tekstwit-digitaalolivier_info_digitaal

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s