Metakids Obstacle Run

Vandaag 10 jaar geleden werd onze lieve zoon Olivier geboren. Op 2 december 2016 is hij op 8 jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van de verschrikkelijke stofwisselingsziekte MLD. Vandaag is weer zo een dag dat wij hem gruwelijk missen. Zijn lach, zijn baldadigheid, zijn ondernemerslust, zijn knuffels. Olivier kreeg op zijn 5e de diagnose MLD. Hij begon sindsdien veel functies te verliezen. Aan het einde van zijn ziekbed was hij volledig verlamd, kon hij niet meer zien, kon hij niet meer lopen, zitten, staan, slikken, eten, drinken en controleerden wij zijn stoelgang volledig via medicijnen. Wat wij het meest hebben gemist is zijn spraak, de laatste 2 jaar van zijn leven heeft hij niets meer tegen ons kunnen zeggen. Ook heeft hij veel pijn in zijn leven gehad. Wij hebben Olivier als gezin in onze armen, net na het school-sinterklaasfeest definitief moeten loslaten. Die dag konden we weer gaan bouwen aan de toekomst. En dat gaat met vallen en opstaan. 3 jaar zo hard werken heeft zijn sporen mentaal en fysiek achtergelaten. We lijden er nog dagelijks onder.

Wij vinden dat er wat aan de metabole ziekte MLD moet gebeuren. Daarom dragen wij stichting Metakids een warm hart toe. Stichting Metakids wil alle metabolenziekte behandelbaar maken. En daar is geld voor nodig. Veel geld.

Op 15 april lopen wij als gezin mee met de Metakids Obstaclerace op Noordwijk. Team Olivier bestaat op dit moment uit ruim 50 man (familie, vrienden, collega’s) en we willen zo veel mogelijk geld ophalen. Wil jij helpen om dit leed voor toekomstige gezinnen te voorkomen?

Doneer: geef alstublieft geld en doneer via https://www.metakidsobstaclerace.nl/olivier (Metakids is een ANBI stichting, donaties zijn aftrekbaar);

Koop pixelruimte op de banner: wij gaan voorafgaand aan de race met het team en een grote banner op de foto. En jouw bedrijfsnaam kan hierbij staan. Stuur een mail aan seth (at) gmail.com voor meer informatie;

Oh ja, en wil je nog meelopen? Er is nog plek in team Olivier voor de 2, 6 en 12km.

https://www.metakidsobstaclerace.nl/het-verhaal-van-olivier (met persoonlijke video boodschap)

olivier ballon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s